ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Έκτακτη Γ.Σ. την 5η Νοεμβρίου για την έκδοση Ομολογιακού Δανείου

Σε έκτακτη γενική συνέλευση συγκαλεί η Ελβαλχαλκόρ τους μετόχους της την 5η Νοεμβρίου με θέμα συζήτησης μεταξύ άλλων την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου, το οποίο θα εισαχθεί στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Αναλυτικά αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

«Σύμφωνα με τον ν.4548/2018 και τα άρθρα 23 και 24 του Καταστατικού της εδρεύουσας στην Αθήνα (Λεωφ. Μεσογείων, αρ. 2 – 4, Τ.Κ. 11527) ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Α.Ε.», με αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 303401000 (εφεξής η «Εταιρεία») και μετά την από 15.10.2021 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της, καλούνται οι μέτοχοί της για συμμετοχή από απόσταση σε πραγματικό χρόνο μέσω τηλεδιάσκεψης σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση («Γενική Συνέλευση») που θα λάβει χώρα την 05η Νοεμβρίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 π.μ. για να συζητήσουν και λάβουν απόφαση επί των ακόλουθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

Θέματα ημερήσιας διάταξης

  1. Έκδοση Κοινού Ομολογιακού Δανείου που θα εισαχθεί στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
  2. Ανακοίνωση της εκλογής μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, ως προσωρινού ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους, σε αντικατάσταση παραιτηθέντος ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους – Λήψη απόφασης περί ορισμού/εκλογής αντικαταστάτη του παραιτηθέντος μέλους, ως ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους.
  3. Διάφορες ανακοινώσεις.»

Αξίζει να σημειωθεί πως σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του νόμου απαρτίας κατά τη Γενική Συνέλευση της 05ης Νοεμβρίου 2021, η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει εκ νέου σε Επαναληπτική Συνέλευση από απόσταση σε πραγματικό χρόνο μέσω τηλεδιάσκεψης τη 12η Νοεμβρίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 π.μ..

Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης της Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης θα είναι τα ως άνω αναφερόμενα.

Επιπλέον, σημειώνεται ότι δεν θα δημοσιευθεί νέα πρόσκληση για την Επαναληπτική Γενική Συνέλευση σύμφωνα με το άρθρο 130 παράγραφος 2 του ν.4548/2018.