Φουντώνει ο ανταγωνισμός στο ρεύμα – Νέο πρόγραμμα από την Elpedison

Μάχη για την απόκτηση μεριδίων στη αγορά του ρεύματος, καθώς οι εταιρείες, προχωρούν σε νέες προσφορές προς τους καταναλωτές, διαμορφώνοντας νέα ελκυστικά προγραμμάτα.

Αίσθηση, για παράδειγμα, έχει προκαλέσει το νέο πρόγραμμα της Elpedison για τα νοικοκυριά που “τρέχει” ήδη και διαφημιστικά. Με το νέο πρόγραμμα αυτό, ο καταναλωτής μπορεί να πληρώνει μόνο 1 ευρώ την ημέρα για το ηλεκτρικό ρεύμα του σπιτιού του, όσο και αν καταναλώνει, για τους 5 πρώτους λογαριασμούς, χωρίς πάγια για πάντα και χωρίς εγγύηση.

Οι χρεώσεις προμήθειας που εφαρμόζονται μετά τους 5 πρώτους λογαριασμούς έχουν ως εξής:

Energy Family+: Για οικιακούς πελάτες που έχουν απλό μετρητή και δεν έχουν νυχτερινό ρεύμα:

Τιμή Ενέργειας Ημέρα: 0,09195 ευρώ/kWh
Τιμή Ενέργειας Nύχτα:  –

Energy Family+ Simple: Για οικιακούς πελάτες που έχουν και νυχτερινό μετρητή:

Τιμή Ενέργειας Ημέρα: 0,08995 ευρώ/kWh
Τιμή Ενέργειας Nύχτα: 0,08995 ευρώ/kWh

Energy Family+ Night: Για οικιακούς πελάτες που έχουν και νυχτερινό μετρητή και κάνουν σημαντική χρήση νυχτερινού ρεύματος:

Τιμή Ενέργειας Ημέρα: 0,09195 ευρώ/kWh
Τιμή Ενέργειας Nύχτα: 0,07195 ευρώ/kWh

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ίδια η εταιρεία, ανάλογα με το προϊόν Energy Family Plus που θα επιλέξει ο καναταλωτής, θα έχει τη δυνατότητα να επωφεληθεί από εκπτώσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα μέχρι και 12%. Η τιμολόγηση βασίζεται σε μία σταθερή χρέωση ανά kWh, δεν περικλείει πάγια, επιτρέπει την ομοιόμορφη χρέωση και μόνο για όσο ρεύμα καταναλώνεται, χωρίς περιορισμούς και επίπεδα κατανάλωσης, ενώ απαλάσσει από την ανάγκη καταβολής εγγύησης, εφόσον ο καταναλωτής επιλέξει την Πάγια Εντολή ως τρόπο πληρωμής του λογαριασμού του. Στην περίπτωση αυτή, παίρνει πίσω την εγγύηση από τον τωρινό προμηθευτή και τη χρησιμοποιεί όπως αυτός επιθυμεί.

Επιπλέον, ο καταναλωτής μπορεί να χρησιμοποιήσει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες myelpedison, για ακόμα μεγαλύτερη απλούστευση της καθημερινότητάς τους, είτε μέσω της ιστοσελίδας της ELPEDISON, www.elpedison.gr είτε μέσω του κινητού του τηλεφώνου.