Δύο ύποπτοι εμπρησμοί σε σπίτια στελεχών της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη – Πέντε τραυματίες

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε αυτοκίνητα στη Θεσσαλονίκη, με τις Αρχές να τα εξετάζουν ως περιστατικά εμπρησμών.

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε κοντά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου ξέσπασε φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα που βρίσκονταν στην πυλωτή πολυκατοικίας.

Τα δύο οχήματα καταστράφηκαν ολοσχερώς, ενώ οι φλόγες επεκτάθηκαν στο κτήριο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό πέντε ενοίκων.

Ένας εξ αυτών, μάλιστα, υπέστη εγκαύματα, ενώ άλλοι τρεις παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Το δεύτερο περιστατικό έγινε στην ανατολική Θεσσαλονίκη, όπου φωτιά εκδηλώθηκε σε Ι.Χ. που βρισκόταν σε υπαίθριο χώρο κατοικίας.

Τα δύο περιστατικά σημειώθηκαν με διαφορά λίγης ώρας.

Kαι στις δύο περιπτώσεις, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ιδιοκτήτες ή οι ένοικοι των κατοικιών φέρονται να είναι στελέχη της ΝΔ.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, μεταξύ των τραυματιών είναι πολιτεύτρια της ΝΔ,.καθώς και η μητέρα της, η οποία μάλιστα νοσηλεύεται στην εντατική.