Νέες απειλές Τραμπ κατά του Ιράν: «Απόψε θα τους χτυπήσουμε σκληρά»

Απειλές ότι είναι πιθανό οι ΗΠΑ να εξαπολύσουν νέες στρατιωτικές επιθέσεις εναντίον του Ιράν απόψε Τετάρτη εξαπέλυσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

«Απόψε το βράδυ θα τους χτυπήσουμε σκληρά» δήλωσε συγκεκριμένα ο Τραμπ στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ που διεξάγεται στην Τουρκία, πριν από τη συνάντησή του με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Νωρίτερα σήμερα Τετάρτη, κατά την κοινή εμφάνισή του με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ Μαρκ Ρούτε και αναφερόμενος στην εκεχειρία με το Ιράν ο Τραμπ υποστήριξε: «Για μένα έχει τελειώσει. Δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί τους πλέον. Είναι αποβράσματα». Μάλιστα, χαρακτήρισε τους Ιρανούς ηγέτες «βίαιους», «ψεύτες» και «τρελούς».